Afvallen met Coach Nutrition

Kort geleden is de nieuwste -en straks de belangrijkste- speler in dieetland gelanceerd: Coach Nutrition. Maaltijdvervangers van hoge kwaliteit, in een chique, volwassen uitstraling en een zeer vooruitstrevend, vernieuwend merk. Wij zijn voortdurend de ontwikkelingen een stapje voor, met producten die bij andere merken nog niet bedacht zijn.

Samen blijven we slim!

Wil jij gaan werken met de maaltijdvervangende producten van Coach Nutrition? Maaltijdvervangers met alle benodigde voedingstoffen en vitamines om het doel te bereiken die ook nog eens ontzettend lekker zijn!

De voordelen van de producten van Coach Nutrition op een rijtje:

  • Laag in koolhydraten: De producten van Coach Nutrition bevatten gemiddeld 5 tot 10 gram minder koolhydraten per product dan in vergelijkbare diëten.
  • Vol met vezels: Wist je dat je per dag zo’n 30 gram vezels binnen moet krijgen en dan als het even kan uit verschillende bronnen? Met de Coach Nutrition producten krijg jij voldoende vezels binnen!
  • Bomvol proteïnen: Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen in ons lichaam, hierdoor is het toevoegen van voldoende eiwitten in dieetproducten heel belangrijk voor het behoud van onze spieren en geven deze langer een vol gevoel.
  • Minder tot geen toegevoegde suikers: De producten bevatten heel weinig koolhydraten en de meeste producten zelfs helemaal geen toegevoegde suikers.
  • Geen kunstmatige toevoegingen: In onze producten worden alleen natuurlijke kleur en smaakstoffen gebruikt.
  • Glutenvrij: De meeste producten bevatten geen gluten en zijn glutenvrij verwerkt.
  • Met Natuurlijk collageen: De meeste mensen die veel bezig zijn met huid en haar kennen de voordelen van collageen al. Het is bewezen effectief tegen huidveroudering, helpt bij versteviging van spieren en het bevordert gezonde gewrichten.

Coach worden?

Klaar voor een kans? Zo eentje die niet vaak voorbij komt? Waarvan je later wel eens zou kunnen denken: slim dat ik dat heb gedaan!

Wij vertellen je graag meer over het Coach Nutrition!

Stuur ons een e-mail naar info@easy-aesthetics.eu of bel ons op 06 1949 2509.

Coach Nutrition zoekt jou!

Kan ik je helpen?
1