Maak jouw salon uniek met

Roll Systemic

Ontdek de innovatieve Roll Systemic en geef jouw salon een upgrade! Tijdens onze exclusieve demodagen bieden we saloneigenaren de kans om als eerste in Nederland en Belgie kennis te maken met deze revolutionaire machine. Bovendien profiteren alle bezoekers van de demodagen van 10% korting bij aankoop. Beschikbaarheid is beperkt, dus meld je snel aan!

Ontdenk de voordelen van

Roll Systemic

Een innovatieve technologie die de salonervaring naar een hoger niveau tilt. Met zijn geavanceerde Systemic Resistive Diathermy en Fysio Active Massage biedt Roll Systemic innovatieve technologie voor diepgaande resultaten voor zowel lichaam als gezicht. Verhoog metabolisme, bestrijd het verouderingsproces, verbeter de huidkwaliteit, stimuleer collageenproductie en verlicht pijnlijke spieren en gewrichten – allemaal met minder inspanning en meer effectiviteit. Je klanten zullen je salon als herboren verlaten. Ontdek hoe Roll Systemic jouw salon kan transformeren en jouw klanten een ongeëvenaarde ervaring kan bieden.

Systemic Resistive Diathermy

Deze technologie is actief op een frequentie van 448 kHz. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat deze frequentie ideaal is voor het bereiken van de beste resultaten in alle huidlagen. Dit resulteert in een verhoogde bloedcirculatie, verbeterde zuurstoftoevoer en stimulatie van de collageenproductie, wat bijdraagt aan een stralende huid en verlichting van spier- en gewrichtspijn. Door het liftende effect van de Resistive Diathermy worden huid en spierweefsel verstevigd voor een uniek anti-aging effect dat direct merkbaar is.

Meer resultaat, minder inspanning

Met de Fysio Active Massage technologie dringen we diep door in alle huidlagen. Het bevordert de bloedcirculatie en vermindert de aanmaak van het stresshormoon cortisol. Deze effectieve behandeling ontspant zowel het lichaam als het gezicht, terwijl het de belasting op de handen en gewrichten van de behandelaar vermindert. Mede doordat de behandeling zowel met het roterende kopstuk als met de hand kan worden uitgevoerd, is dit een bijzonder comfortabele en ontspannende ervaring voor zowel client als behandelaar. 

Nieuw en uniek in Nederland en Belgie

Roll Systemic is nieuw in Nederland en Belgie. Dit is dus jouw kans om als één van de eerste salons deze unieke ervaring te bieden aan haar clienten of om jouw doelgroep op een spectaculaire manier te verbreden. Onze partner Rös’s Estetica uit Barcelona ontwikkelt alle technologie zelf en draagt dus alle patenten en certificaten. Deze nieuwe, krachtige technologie is al een grote hit in Spanje en andere landen. Daarom introduceren wij nu deze machine in Nederland en Belgie. Ontdek de magie van Roll Systemic en transformeer jouw salonervaring!

Schrijf je in voor de

Demodagen

Schrijf je nu in voor onze demodagen op 19 en 20 april 2024 in onze demosalon in Woerden.
Hier krijg je de mogelijkheid om Roll Systemic zelf te ervaren onder begeleiding van een ervaren en professionele trainer van de fabrikant uit Spanje.

Innovatie voor een

Ontspannen Resultaat

Roll Systemic is niet zomaar een schoonheidsbehandeling; het is een revolutie in salonervaringen. Achter deze sensationele behandeling schuilen verschillende innovatieve en gepatenteerde technologieën die de norm verleggen en cliënten een ongeëvenaarde ervaring bieden. Dankzij deze geavanceerde technologieën kunnen cliënten genieten van niet alleen een geweldig resultaat, maar ook van een diepgaande ontspanning.

De combinatie van deze innovatieve technologieën resulteert in een behandeling die de huid verbetert, er jonger en steviger uit laat zien, spieren ontspant en een gevoel van hernieuwde vitaliteit achterlaat. Met Roll Systemic wordt elke salonervaring een unieke en buitengewone beleving. Ben je klaar om jouw salon naar een hoger niveau te tillen? Meld je dan aan voor onze demodagen en ontdek de magie van Roll Systemic!

De Roll Systemic​ is

Perfect voor

Roll Systemic

De resultaten

Investering

Cataloguswaarde Roll Systemic​

€29.999

Alle bezoekers van onze demodagen profiteren van de mogelijkheid een Roll Systemic aan te kunnen schaffen tegen een speciale actieprijs inclusief 10% korting. Deze prijs is inclusief starterspakket en alle benodigde accessoires en exclusief de additionele facial kit en btw.

Bezoekers demodagen betalen:

€26.999

Omdat wij het werken met geavanceerde apparatuur voor alle beauty-ondernemers mogelijk willen maken, denken we graag mee over de financiering. Informeer naar onze voordelige (rentevrije) betalingsmogelijkheden.

ROLL_SYSTEM_LATERAL_1

We zien je graag bij onze

demodagen

Schrijf je nu in voor onze exclusieve demodagen in Woerden, waar je de kans krijgt om Roll Systemic zelf te ervaren onder begeleiding van een ervaren en professionele trainer van de fabrikant uit Spanje. Ontdek zelf hoe deze innovatieve technologieën jouw salon kunnen transformeren en jouw klanten een ongeëvenaarde ontspannen ervaring kunnen bieden. Mis deze unieke gelegenheid niet om een live demonstratie te krijgen van een expert en zet de eerste stap naar het innoveren van jouw salon met Roll Systemic.

Schrijf je in voor de demodagen en profiteer van de actieprijs!

Ontmoeten we jou op één van onze demodagen? We laten je met liefde de magie van Roll Systemic ervaren! Meld je snel aan, want de beschikbaarheid is beperkt.

Kan ik je helpen?
1