Cryo Shaper

Vet verliezen door het te bevriezen

Cryo Shaper

Cryolipolyse is hét alternatief voor liposuctie

Cryolipolyse is de methode om zonder operatie, door middel van bevriezing, hardnekkige vetcellen af te breken. Een groot voordeel van deze methode is dat de vetcellen op de behandelde plekken definitief verdwijnen. De vetcellen worden eerst verwarmd en vervolgens gekoeld. Daarna zal het lichaam deze afvalstoffen, binnen 5 weken, op natuurlijke wijze (via het lymfestelsel en de lever) afvoeren, waardoor het vet definitief is verdwenen. Er is geen verdoving of pijnmedicatie nodig. De procedure is per lichaamszone toe te passen en bovendien zeer veilig.

Nieuwste techniek

Bij onze Cryo Shaper kunnen 4 zones van het lichaam in één behandeling worden behandeld. Dit apparaat verschilt van andere Cryolipolysemodellen doordat de handle volledig rondom werkt. Waar andere modellen werken met koelplaten wordt bij de Cryo Shaper de gehele handle verwarmd en gekoeld. Op deze manier wordt 100% van het te behandelen gebied bewerkt.

  • 360 graden rondom koeling doordat de gehele kop van de handle koelt
  • 100% van het te behandelen gebied wordt behandeld. Dit in tegenstelling tot 60% zoals bij andere apparaten die werken met koelplaten.
  • Uniek systeem door handles die afwisselend verwarmen en koelen
  • Handles beschikbaar in verschillende soorten en maten
  • Behandel 4 zones van het lichaam in één behandeling met de Cryo Shaper
Kan ik je helpen?
1